Independent Shirtmakers Since 1937

A
third generation
family business

01

I 3 generationer har Bosweel været en familievirksomhed med rødder i den succesrige danske tekstilindustri. Vi har den største respekt for Bosweels grundlægger Niels Sørensen og hans efterfølger Axel Sørensen. Deres arv og erfaring er en del af vores DNA, men vi mener, at denne erfaring kun er relevant, hvis vi fortsætter med at være innovative og konstant bestræber os på at skabe forbedringer.

Hos Bosweel forbliver vi tro mod vores historie og håndværk, samtidig med at vi altid vil være åbne over for nye idéer for at kunne levere skjorter af højeste kvalitet til vores kunder.

Our
Declaration
of Independence

02

Bosweel er den sidste uafhængige danske skjorteproducent. Vi er både stolte og taknemmelige over at være en aktiv del af den danske tøj-og modebranche. Livet er fuldt af valg, og vi har truffet nogle klare beslutninger.

For det første er vi skjorteproducenter, og vi bliver aldrig andet.

For det andet tror vi fuldt og fast på selvstændighed. Evnen til at tænke og handle selvstændigt er grundlæggende for os og gør det samtidig muligt at opretholde en virksomhedskultur med fokus på at skabe langsigtede værdier og relationer.

For det tredje vil vi fortsætte med at fremstille skjorter af højeste kvalitet baseret på stærke designprincipper. Vi vil aldrig blindt følge en trend men altid udvikle Bosweel selvstændigt.

 

Independent
men and women

03

Hos Bosweel er vores kreativitet inspireret af stærke uafhængige mænd og kvinder, der forbliver tro mod sig selv i en hurtigt omskiftelig og turbulent verden. Vores fokus er at levere skjorter og bluser til selvstændige mænd og kvinder.

We are the Independent Shirtmakers.

Bosweel