Independent Shirtmakers Since 1937

CSR

CSR

01

Hos Bosweel ønsker vi, at CSR er en integreret del af det, vi gør. Derfor arbejder vi aktivt med vores leverandører, medarbejdere og samarbejdspartnere på at forbedre indsatsen.

Ved at være proaktive og på forkant med tingene forsøger vi at undgå sager, som ikke er i tråd med vores Code of Conduct og CSR strategi. Vi har produceret skjorter siden 1937, og det har største prioritet at vores produkter fremstilles og håndteres korrekt. Vi er produktspecialister og det, at vi selv styrer produktionen fra design til levering gør, at vi har kontrol med processerne i alle aspekter af produktet. Vi er anerkendte for sy-og produktionsteknisk kvalitet i vore produkter samt for den bedste pasform.

Vi finder det vigtigt, at vores produkter fremstilles og håndteres med ansvar og omsorg for mennesker og miljø ved vores leverandører. Vi er åbne omkring CSR strategi og vores målsætninger i vores interne dialog for at fremme forståelsen internt i virksomheden, samt omkring CSR set i et globalt perspektiv.

CSR report

Download CSR report (PDF)

 

Bosweel