Independent Shirtmakers Since 1937

No-filter blog

A journal on Independent Shirtmaking

New innovative partnership between ELSK and Bosweel

Press release

Nyt innovativt partnerskab mellem ELSK og Bosweel

Det Thy-baserede modebrand ELSK og skjortebrandet Bosweel mødes i et nyt spændende samarbejde omkring ELSK ´s kollektion af skjorter. ELSK lancerer en større kollektion i forbindelse med åbning af deres nye shop-in-shop i Salling Aarhus og har i den forbindelse fundet sammen med Bosweel som sparringspartner og skjorteproducent.

ELSK springer ud med en serie af økologiske bomuldsskjorter i de nærmeste dage.

Bæredygtighed er et af grundprincipperne i firmaets værdier, og det har været en forudsætning at finde en partner med samme holdning til kvalitet og bæredygtighed som kunne løfte opgaven og sikre knowhow i processerne. Denne holdning og viden har Bosweel som skjortespecialist og på trods af forskelligheder opstod en synergi i samarbejdet.

Bosweels snart 80 års erfaring med metervarer og styring af egen produktion er et gennemgående kvalitetsstempel, og det er et vigtigt signal for begge virksomheder.

Elsk er et micro-brand hvor kvalitet, bæredygtighed og stolthed betyder alt og der produceres kun 200 stk. af hver style. Designet kommer fra Thy, hvor den rå og bjergtagende natur inspirerer og former kollektionen, som er udviklet med en iboende historie og respekt for miljøet.

Bosweel