Independent Shirtmakers Since 1937

Vores historie

EN TREDJE GENERATION AF FAMILIEBRANCHEN

I tre generationer har Bosweel været en familievirksomhed med rødder i den succesrige danske tekstilindustri. Vi har varme følelser og dyb respekt for grundlæggeren af Bosweel, Niels Sørensen, og hans efterfølger Axel Sørensen. Mens deres erfaring er en del af vores DNA, mener vi, at denne erfaring kun er relevant, hvis vi fortsætter med at forny og konstant stræber efter forbedringer.

På Bosweel vil vi forblive tro mod vores oprindelse og handel, samtidig med at vi har et åbent sind for at kunne levere de højeste kvalitetsklær til vores kunder.

VORES UAFHÆNGIGHEDSERKLÆRING

Bosweel er den sidste uafhængige danske skjorteproducent. Vi er både stolte og taknemmelige for at have overlevet de mange ændringer i tøj- og modebranchen. Livet er fyldt med valg, og vi har taget nogle klare beslutninger.

Først og fremmest er vi skjorteproducenter, og vi vil aldrig være noget andet.

For det andet tror vi stærkt på uafhængighed. At være i stand til at tænke og handle selvstændigt er grundlæggende for os og gør det muligt for os at opretholde en virksomhedskultur med fokus på at skabe kundeværdi.

For det tredje vil vi ved Bosweel fortsætte med at følge vores stærke kvalitets- og designprincipper. Vi bliver aldrig blinde tilhængere af trends eller forretningsmodeller af andre mærker.

UAFHÆNGIGE MÆND OG KVINDER

Ved Bosweel er vores kreativitet inspireret af stærke og uafhængige mænd og kvinder, som er i stand til at forblive tro mod sig selv i vores hurtigt skiftende og turbulente verden. Vi eksisterer for at lære af, værdsætte og klæde stærkt uafhængige mænd og kvinder.

Vi er de uafhængige Shirtmakers.