Independent Shirtmakers Since 1937

Vores kvalitet

Mennesker med Passion

Kvalitet har været Bosweels vigtigste fokus siden grundlæggelsen i 1937.

Vi ansætter kun mennesker med en passion for kvalitet, der er ligeså stor som vores. Vi køber materialer, vælger partnere og koncentrerer vores ressourcer om at fremstille skjorter af højeste kvalitet og sikre det bedste forhold mellem pris og værdi.

Syv årtier med fokus på kvalitet har ikke kun udmøntet sig i vigtig viden for vores virksomhed, men også i et stærkt miljø, der aldrig lader sig nøje med andet end det bedste og altid ønsker at gøre det rigtige.

Hos Bosweel har kvalitet altid haft topprioritet, og det vil det altid have.

Kvalitet først

Kvaliteten af en skjorte starter med valget af metervarer.

Hos Bosweel arbejder vi kun med de mest professionelle, innovative og kvalitetsbevidste metervare leverandører.

Bosweel arbejder med forskellige kvaliteter, der afgør prisen på skjorterne. Vi søger konstant efter nye kombinationer af fibre og garner, sammensætning, spinding og behandling af metervarer, der giver os mulighed for at fremstille skjorter i et bredt kvalitets- og prisudvalg.

Form er afgørende

Snit og pasform er videnskaben bag produktionen af en skjorte. Efter mere end 75 års arbejde med at optimere en skjortes look og pasform føler vi os godt klædt på, og bestræber os til stadighed på at forbedre vores arbejde.

En Bosweel skjorte gennemgår typisk 70 produktionsfaser, og vi fokuserer på selv den mindste detalje for at give dig en skjorte med perfekt pasform og komfort, der bevarer sin form, selv efter omfattende brug. Vi arbejder med 3 forskellige pasformer:

CLASSIC FIT

Cut generously throughout
— Wide chest
— Straight waist
— Relaxed comfort

MODERN FIT

A shaped fit that suits most body types
— Regular chest
— Slimmer waist
— Athletic fit

SLIM FIT

A closer fit for a tailored look
— Tight fit chest
— Tapered waist
— Slender cut

Altid en menneskelig hånd involveret

I dag er produktion af skjorter en moderne industriel proces, men hos Bosweel er der altid et personligt ”touch” med i spillet.

Vi sørger for, at hver enkelt skjorte, der forlader Bosweel, har gennemgået de processer, der udmønter sig i ægte Bosweel kvalitet.

Du kan være sikker på, at din Bosweel Skjorte er fremstillet med passion og stolthed.

Det lover vi. Altid.